https://go.funda.nl/l/911562/2022-04-06/kqsth/911562/1649267230qVFYIats/LandingPardot_Header_Merk.jpg

Meer uit uw merk halen

Een meetup over het vinden en bouwen van uw merk

Samen met brand expert Maarten van Vliet helpen we u in deze marketingtraining bij het bepalen en optimaal benutten van uw kantoor als merk, via én buiten funda. De meetup is onderdeel van de reeks Platform in Praktijk. Deze sessie over het vinden en uiten van uw onderscheidend vermogen is zoveel mogelijk op maat. In vier uur tijd krijgt u concrete handvatten die u direct kunt toepassen. Bovendien ontvangt u na afloop een afspraak met de trainer van funda om samen de theorie op uw eigen praktijk toe te passen.

Wilt u als makelaar of marketingmedewerker meer aan- en verkoopopdrachten genereren door uw kantoor nog sterker te onderscheiden van de concurrentie? Dan is deze meetup wat voor u.

Programma

08.30 – Ontvangst
09.00 – Meetup deel 1: Het bepalen van uw merk
10.45 – Pauze
11.15 – Meetup deel 2: Het doorvertalen van uw merk
12.15 – Lunch
13.00 – Einde

Thema's

Branding & merkpaspoort
In de eerste twee uur van de meetup neemt Maarten van Vliet u mee in de wereld van branding. Hij vertelt u over de functie van een merk en wat het onderscheidend maakt. Vervolgens licht hij toe wat een merkpaspoort is en gaat u concreet aan de slag met het invullen hiervan. Wat zijn de merkwaarden, merkpositie, merkpersoonlijkheid (archetype) en merkbelofte van uw kantoor? Naast de handvatten om het merk van uw kantoor te bepalen bespreekt Van Vliet op welke manier u nog succesvoller kunt zijn in het presenteren van uw merk. Waar maakt u als kantoor het verschil? Waarom zou een potentiële klant voor uw kantoor kiezen? Hoe zorgt u ervoor dat uw merk in al uw gedrag en communicatie tot uiting komt?

Aan de slag
Na de pauze volgt een interactieve opdracht, waarmee u de opgedane theorie in de praktijk kunt brengen aan de hand van een casus. Zo wordt u beter bekend met de mogelijkheden om na afloop uw eigen kantoor beter te onderscheiden van de rest.

Eigen praktijk
Tijdens de meetup doet u waarschijnlijk veel inspiratie en ideeën op. Maar we weten dat het gevaar bestaat dat u zich na afloop gewoon weer laat leiden door de waan van de dag. Daarom komt deelname aan een meetup altijd met een vervolg, waarbij een accountmanager van funda samen met u naar uw eigen praktijk kijkt. En u helpt de opgedane theorie toe te passen.
 

Edities

De meetup vindt op verschillende locaties door het land plaats:

Voor NVM-makelaars:
ASSEN | De Bonte Wever | Woensdag 21 september

ROTTERDAM (VOL) | SS Rotterdam | Dinsdag 27 september

EINDHOVEN | Domusdela Eindhoven | Donderdag 29 september

AMSTERDAM | Rosarium Amstelpark | Dinsdag 4 oktober

ZWOLLE | Lumen Hotel | Donderdag 6 oktober

 

Voor VBO-, Vastgoedpro- en ongebonden makelaars:
UTRECHT (VOL) | Carlton President Hotel Utrecht-Maarssen | Donderdag 22 september

 

Aanmelden

Let op: het e-mailadres waarmee u zichzelf aanmeldt wordt gebruikt voor alle communicatie rondom dit evenement, waaronder het toesturen van uw toegangsbewijs. Gebruik daarom een uniek e-mailadres.

Uw gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor relevante communicatie met u. Lees meer in het toepasselijke privacybeleid voor makelaars