https://go.funda.nl/l/911562/2022-04-06/kqqvw/911562/1649245656GZn49d0z/LandingPardot_Header_Leads.jpg

Klanten vinden en binden

Een meetup over leadgeneratie en -conversie

Samen met salesexpert Frans Kofflard helpen we u in deze sales- en marketingtraining bij het genereren en converteren van meer waardevolle leads voor uw diensten, via én buiten funda. De meetup is onderdeel van de reeks Platform in Praktijk. Deze sessie over klanten vinden en binden is zo veel mogelijk op maat. In drie uur tijd krijgt u concrete handvatten die u direct kunt toepassen. Bovendien ontvangt u na afloop een afspraak met de trainer van funda om samen de theorie op uw eigen praktijk toe te passen.

Bent u als makelaar of marketingmedewerker bekend met funda en de producten, maar wilt u graag ontdekken hoe u er nog meer uit kunt halen? Dan is deze meetup wat voor u.

Programma

08.30 – Ontvangst
09.00 – Meetup deel 1: Leads verzamelen
10.45 – Pauze
11.15 – Meetup deel 2: Van lead naar klant
12.15 – Lunch
13.00 – Einde

Thema's

Leadgeneratie
In het eerste gedeelte van de meetup neemt Frans Kofflard u mee in de wereld van sales en marketing. Hij bespreekt de basis van leads. Wat zijn het? Hoe verzamelt u ze? En wat is zo’n lead eigenlijk waard? Kofflard vertelt u bovendien op welke manier u nog succesvoller kunt zijn in het genereren van leads. Maar hij legt ook uit welke gesprekstechnieken u kunt toepassen om een potentiële klant voor uw kantoor te laten kiezen. En hoe u ervoor zorgt dat de prijs die u rekent minder relevant wordt. Samen met Kofflard en een accountmanager van funda duikt u in de klantreis van kopers en verkopers.

Onderscheidend vermogen
Na de pauze zoomen we verder in op het converteren van leads. Hoe zorgt u voor meer klanten? In een interactief programma gaat u op zoek naar uw onderscheidend vermogen en vertaalt u dit door naar een kant-en-klare strategie om via funda op zoek te gaan naar uw volgende klant of koper.

Eigen praktijk
Tijdens de meetup doet u waarschijnlijk veel inspiratie en ideeën op. Maar we weten dat het gevaar bestaat dat u zich na afloop gewoon weer laat leiden door de waan van de dag. Daarom komt deelname aan een meetup altijd met een vervolg, waarbij een accountmanager van funda samen met u naar uw eigen praktijk kijkt. En u helpt de opgedane theorie toe te passen.
 

Edities

De meetup vindt op verschillende locaties door het land plaats:

Voor NVM-makelaars:
LEIDEN | Van der Valk Hotel Leiden | Maandag 12 september

UTRECHT | Van der Valk Hotel Utrecht | Donderdag 15 september

NIJMEGEN | Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen | Maandag 19 september

GRONINGEN | Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk | Donderdag 22 september

 

Voor VBO-, Vastgoedpro- en ongebonden makelaars:
ROERMOND | Theaterhotel De Oranjerie | Dinsdag 6 september

HOORN | Van der Valk Hotel Hoorn | Donderdag 8 september

 

Aanmelden

Let op: het e-mailadres waarmee u zichzelf aanmeldt wordt gebruikt voor alle communicatie rondom dit evenement, waaronder het toesturen van uw toegangsbewijs. Gebruik daarom een uniek e-mailadres.

Uw gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor relevante communicatie met u. Lees meer in het toepasselijke privacybeleid voor makelaars