https://go.funda.nl/l/911562/2022-10-07/p8yk5/911562/1665149394dv27oDyW/08_Interesse_Nieuwbouw___Header_Landingpage___1440x394.png

Webinar 8 december

 

Hoe zorg je voor meer interesse in
jouw nieuwbouwprojecten?


Met experts Ynke Hartsema en Sef van Vlijmen van funda

On demand beschikbaar

De rentes stijgen in hoog tempo, de energierekening wordt hoger, inflatie zorgt voor financiële zorgen en een recessie hangt ons boven het hoofd. Dit resulteert in onzekerheid op de nieuwbouwmarkt en maakt het lastiger om kopers te vinden. Daarom is het slim om te kijken hoe je de juiste mensen bereikt voor je nieuwbouwproject, om de kans op succes te vergroten.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Hoe het met de (online) vraag naar nieuwbouw gesteld is
  • Hoe je de zoeker helpt met zo veel mogelijk informatie, ook als de woning nog niet bestaat
  • Hoe je jouw nieuwbouwprojecten optimaal onder de aandacht brengt van een miljoenenpubliek

Over Sef van Vlijmen en Ynke Hartsema

Sef is dé specialist bij funda als het gaat om het promoten van nieuwbouw. Dagelijks helpt hij tientallen makelaars met het optimaal onder de aandacht brengen van projecten en realiseert hij meer interesse en leads voor al zijn klanten.
Als Accountmanager staat Ynke altijd klaar met tips en adviezen over hoe je funda op een strategische manier kunt inzetten. Het doel? Meer en kwalitatief betere leads voor je objecten en meer business voor jouw kantoor. Aan de hand van beschikbare data en inzichten vanuit gebruikersonderzoeken helpt Ynke je het beste uit het miljoenenpubliek van funda te halen.

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang een link naar het webinar in je mail.

Je gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor relevante communicatie. Lees meer in het toepasselijke privacybeleid voor makelaars